Vakantiehuis op landgoed

Lazio, land van meren en Etrusken

Lazio, land van meren en Etrusken

De regio Lazio, in centraal Italië, is meer dan de hoofdstad Rome alleen. Ten noorden van 'La Capitale' liggen de idyllische meren van Bolsena en Vico. De dorpen en steden staan vol met opgravingen en vondsten uit de periode van de Etrusken. De landbouw is in deze regio bijzonder belangrijk. Lazio heeft verschillende mooie natuurgebieden, zoals het Parco Nazionale del Circeo en Parco Naturale Regionale Monti Simbruini. Ten zuiden van Rome zijn de brede zandstranden van Sperlonga en Gaeta geliefd. 

'... Door het beperkt aantal appartementen was het heerlijk rustig op het park en was telkens voldoende ruimte aan het zwembad en in de omringende tuin...'
Typologie: Landelijk gelegen agriturismo met zwembad
Aantal vakantiehuizen: 6

Appartement 2 personen: 350-595 euro/week

Appartement 2+2 personen: 525-805 euro/week

Appartement 4+2 personen: 630-875 euro/week

Het Agriturismo Cerqueto, gelegen in de regio Lazio van Italië, is een prachtig voorbeeld van een agriturismo dat met respect voor originele materialen en met behoud van de oorspronkelijke sfeer goed verzorgde vakantiehuizen heeft gecreëerd. De boerderij combineert modern comfort met een natuurlijke setting waarin gasten zich moeiteloos onderdompelen. De zes vakantiehuizen van agriturismo Cerqueto zijn met smaak en met oog voor locale tradities ingericht. Ieder vakantiehuis is voorzien van een goed ingerichte keuken, een verwarming en televisie. Het zwembad beschikt over een hydromassage gedeelte. Het kinderzwembad is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Een barbecue en houtoven zijn beschikbaar. In de avonduren is het terrein mooi verlicht. Voor de jongste gasten beschikt het landgoed over een aantal speeltoestellen.

lees verder
Agriturismo Cerqueto is beoordeeld door 6 klanten:  (4.0)
'..Vakantie is erg goed bevallen. We zijn heel warm onthaald, top locatie, die rustig en afgelegen is gesitueerd...'
Typologie: Panoramisch landgoed met zwembad
Aantal vakantiehuizen: 5

Cottage 2 personen: 385-560 euro/week

Appartement 4 personen: 455-875 euro/week

Appartement 6 personen: 525-1085 euro/week

Het landgoed Borgo le Querce ligt letterlijk aan de zuidgrens van Toscane, op enkele honderden meters afstand. Deze positie tussen het meer van Bolsena en de Toscaanse heuvels, maakt het een ideale uitvalsbasis om het zuiden van Toscane te verkennen, in combinatie met het genieten van de recreatieve mogelijkheden die het meer biedt. De ligging van le Querce is extreem panoramisch, te midden van een bijzonder kleurrijk landschap. Het is een locatie bij uitstek geschikt voor de liefhebbers van rust en natuur. Het dichtstbijzijnde centrum is Acquapendente op ruim 10 kilometer afstand. De boerderij is gerenoveerd en verdeeld in 4 zelfstandige appartementen plus een vrijstaand huisje. 

lees verder
Borgo le Querce is beoordeeld door 10 klanten:  (4.0)